DonArt | Creatives d'Horta
DonArt | Creatives d'Horta

DonArt

Creatives d'Horta-Guinardó

Memòria

Març 2019

Es programa una sessió de presentació del projecte oberta a totes les creadores i en dos horaris i dies diferents per donar a conèixer la iniciativa. En aquestes sessions es busca constituir un grup de creadores que s’impliqui en el procés participatiu (virtualment o presencialment), recollir els dubtes i necessitats que puguin tenir les creadores sobre el projecte i valorar la motivació i interès general de les dones participants. 

Maig i juliol 2019

Es programen dues sessions de creació col·lectiva del projecte en les quals es convida a venir a les creadores i a les persones dinamitzadores d’equipaments de proximitat. En aquestes sessions es treballa la missió, els objectius, el manifest, el logo, les accions, la participació, la governança, la gestió, els agents implicats o el disseny web del catàleg entre altres. 

Juliol a setembre 2019

Es realitza un procés participatiu a distància per dissenyar i decidir el logo i el nom del col·lectiu. 

Setembre 2019 - Juny 2020

El projecte roman aturat durant un llarg període de temps, en part perquè es continua treballant en la imatge gràfica doncs no acaba de funcionar, i en part degut a la situació de pandèmia mundial.

Juny del 2020

Es reprèn el projecte amb una nova imatge gràfica ideada per Dona cançó que representa millor l’esperit del col·lectiu.

Novembre 2020

Presentació del projecte en el marc del festival Empodera't 2020 del Casal Can Travi.